søndag den 27. april 2008

Bogbus i Jammerbugt Kommune

Bogbus i Jammerbugt Kommune

Så hurtigt som det er muligt vil en ny bogbus med den nyeste teknik og IT-udstyr være klar til at servicere borgerne i Jammerbugt Kommune.
Forskellige har søgt at så tvivl om der nogensinde vil komme en bogbus - og i hvor høj grad den vil leve op til nutidige standarder.
Hertil er der blot at sige, at troværdighed er vigtigt - også hos politikere - når vi har lovet en bogbus - ja, så kommer der også en bogbus.
Det eneste jeg er lidt træt af er at den nok ikke når at komme til at køre før efter sommerferien - men der vil blive arbejdet på en hurtig løsning af opgaven.

Mogens Gade

2 kommentarer:

Unknown sagde ...

Til Mogens Gade

Nu er bogbussen en realitet i Jammerbugt Kommune og det kan man jo så være for eller imod. Ingen tvivl om, at det er endnu en serviceforringelse for borgerne i Jammerbugt Kommune efter den nye struktur. Jeg vil gerne høre borgmesteren om, om der i den her løsning overhovedet er tænkt på borgere med rollator eller i kørestol. Jeg kan have svært ved at se, at bogbussen kan leve op til at mennsker med en funktionsnedsættelse og som har et hjælpemiddel kan benytte sig af bogbussen.

Med venlig hilsen

Lone Nørager Kristensen
Formand for Handicaprådet i Jammerbugt Kommune

Mogens Gade sagde ...

Kære Lone

Bogbussen er en serviceforøgelse for borgerne i Jammerbugt Kommune - specielt i de områder hvor der ikke var fillialer længere - jeg har tro på at bogbussen også vil være mulig at bruge for borgere med funktionsnedsættelse - herunder borgere med et hjælpemiddel.

Venlig hilsen

Mogens